Наше життя в наших руках

2012-11-14

Безпека людини, її здоров’яі життя безпосередньо залежать від знання нею основ безпеки життєдіяльності, вміння поводитись у надзвичайних ситуаціях.

З метою формування в учнів відповідального ставлення до свого життя і здоров’я, оволодіння основами здорового способу життя, життєвими навичками безпечної для життя та здоров’я поведінки у повсякденному житті та при надзвичайних ситуаціях у Кушугумському НВК «Інтелект» було проведено «Тиждень знань з безпеки життєдіяльності».

Протягом тижня всі учні отримали змогу виявити свою ерудицію, кмітливість, практичні навички, творчі здібності. Так, вони взяли участь у конкурсі малюнків, вікторинах «Правила безпечної поведінки» (1-4 кл.), «Безпеки та загрози» (5-8 кл.), конкурсі творів, семінарі «Екологічні проблеми сьогодні». Серед старшокласників проведено брейн-ринг «Сам собі рятівник». Цікавими і пізнавальними для учнів 5-А, 8-А, Б і 10-А класів стала екскурсія до підрозділу МНС України у нашому селищі. Серед інших заходів – загальношкільна лінійка «Це повинен знати кожний», виховні години, присвячені безпеці користування побутовим газом, безпеці на дорозі, безпеці життєдіяльності загалом, спортивні змагання, які включали етапи за програмою «Школи безпеки».

Різноманітність заходів тижня знань безпеки життєдіяльності, спрямованість на всебічний розвиток сприяли зацікавленості учнів, їхній активній участі у проведенні вікторин, змагань, виховних годин. А найголовніше – усвідомленню учнями важливості дотримання правил безпеки життєдіяльності, дбайливого ставлення до свого здоров’я і життя.

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi