• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Спроможна школа для кращих результатів

Спроможна школа для кращих результатів

2020-08-01

30 липня Запорізька районна рада на позачерговій сесії прийняла рішення про виділення Кушугумському НВК «Інтелект» 78 тисяч гривень на співфінансування видатків по програмі «Спроможна школа для кращих результатів».
«Спроможна школа для кращих результатів» – це урядова програма, яка спрямована на формування нового освітнього простору. Кушугумський НВК «Інтелект» за цією програмою отримав можливість обладнати два кабінети математики та кабінет географії сучасним обладнанням на загальну суму 702 тис. грн.
За умовами програми передбачене 10% співфінансування з місцевого бюджету. Кушугумська селищна рада нажаль наразі не має можливості виділити кошти на співфінансування, тому на підтримку кушугумським учням прийшла Запорізька районна рада, яка виділила необхідні для участі в проекті кошти.
Тепер три класи Кушугумського НВК «Інтелект» будуть оснащені сучасним обладнанням, а це – інтерактивні дошки, планшети трансформери для учнів, буде придбано необхідне програмне забезпечення тощо. Все це сприятиме підвищенню зацікавленості учнів до навчання та поглибленому вивченню таких важливих предметів, як математика та географія.
Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi